Onze kernwaarden

Bij Jessa delen we onze deskundigheid en passie om patiënten beter te maken. Plus het gevoel dat we meer doen dan ‘ergens werken’.

Deskundig & innovatief

We werken nauw samen met andere ziekenhuizen, nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek en investeren in vooruitstrevende behandelingen en nieuwe technologieën, zoals robotica.

Warm & betrokken

In een topklinische omgeving een warm thuisgevoel creëren: zo maken we van Jessa een plek waar niet alleen patiënten en hun familieleden zich welkom voelen, maar ook al onze artsen en medewerkers.

Patiënt centraal

Zorgprocessen stemmen we op elkaar af, over de muurtjes van afdelingen, vakdomeinen en teams heen, in het voordeel van de patiënt. Bovendien engageren we ons als partner van huisartsen en andere zorgverstrekkers.

Fier, creatief & ondernemend

Kansen zien en grijpen. Initiatief nemen. De lat steeds weer een stukje hoger legger. Trots zijn op je werk én op het Jessa Ziekenhuis. Ook dat is typisch ons.

Kwalitatief & veilig

Onze zorg is veilig en gebaseerd op ervaring en evidentie: we handelen volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en hoogste veiligheidsstandaarden. In 2016 behaalden we opnieuw de NIAZ-Qmentum accreditatie.

Open dialoog

Mensen hebben niet alleen een bloeddruk, een temperatuur en een aandoening. Ze hebben ook emoties en een mening. Ze hebben ervaring en een overtuiging. Dialoog is dus ontzettend belangrijk!