Een zieken-thuis

Wij van Jessa zijn echte hartverwarmers. Innovatieve toekomstdenkers ook, die samen van Jessa een zieken-thuis maken. Een positieve ingesteldheid die je duidelijk terugvindt op de werkvloer. Wat het Jessa Ziekenhuis dan allemaal te bieden heeft aan zijn medewerkers? Ontdek het hieronder.

Topklinische omgeving

Op het vlak van innovatie, kwaliteit en patiëntveiligheid speel je mee op het hoogste niveau. We handelen volgens meeste recente wetenschappelijk inzichten en hoogste veiligheidsstandaarden.

Trotse medewerkers

Wij van Jessa delen één sterk gevoel: de fierheid om mee te schrijven aan het mooie verhaal van het Jessa Ziekenhuis. Uit recent onderzoek van de KULeuven blijkt trouwens dat de bevlogenheid bij Jessa-artsen en -medewerkers hoog is, en dat we daarmee zelfs boven het gemiddelde van andere Vlaamse zorginstellingen zitten.

Persoonlijke groei

Bij Jessa geven we je de kans om je competenties en talenten verder te ontplooien en door te groeien. Dat doen we onder meer via opleidingen, bijscholingen en symposia.

Wij van Jessa

De boog kan niet altijd gespannen staan. Er staan dus regelmatig leuke feestjes en activiteiten op de agenda. Zo zijn we steeds sterk vertegenwoordigd op Levensloop Hasselt, tonen we elk jaar onze beste dansmoves op het personeelsfeest en strijden een vijftigtal teams voor de eerste plaats op de Superprestige Quiz van het ziekenhuisnetwerk.

Werk-privébalans

We bieden heel wat jobtimemogelijkheden, verlofstelsels en flexibele werkroosters aan, zodat je makkelijker een goed evenwicht vindt tussen je werk en je privéleven.

Medewerkersvoordelen

Naast maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering zijn er bijkomende voordelen. Zo krijg op vertoon van je personeelsbadge in verschillende winkels in Hasselt en omstreken korting.

Goede gezondheid

We vinden het belangrijk om te investeren in de gezondheid van onze artsen en medewerkers. Daarom bieden we verschillende gezondheidspromotieprogramma’s aan, zoals stoppen met roken, gewicht verliezen, spierversterking, conditie opbouwen en omgaan met stress.

Recent nieuws

Loading