Stageplaats Bachelor- en Masterproef (vanuit Jessa & Wetenschap)

Als stage student Bachelor- of Masterproef ben je een student die wetenschappelijk onderzoek uitvoert binnen Jessa in opdracht van een Universiteit of Hogeschool. Jouw schoolinstelling heeft je jouw stage toegewezen. Om alles in orde te maken om vlot te kunnen starten binnen Jessa dien je de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Registreer je ten laatste 3 weken voor aanvang van jouw stage via deze link. Gelieve de termijn te respecteren. Wij hebben deze tijd nl. nodig om al de administratieve en ICT gegevens in orde te maken voor jouw start.


Stap 2:
Bezorg ons het stagecontract. Dit is beschikbaar op het intranet van jouw school of kan opgevraagd worden via stage@jessazh.be. Dit document, inclusief bijlagen, dient volledig ingevuld en ondertekend te worden. De personeelsdienst van Jessa bezorgt vervolgens het document voor ondertekening aan de Jessa directie.


Stap 3:
Je kan op volgende manier jouw stagecontract aan ons bezorgen:

Via mail naar stage@jessazh.be,

Vervolgens worden 2 ondertekende overeenkomsten door de personeelsdienst verstuurd naar het adres vermeld in de overeenkomst. Een derde exemplaar wordt door Jessa bewaard.


Stap 4
: De werkpostfiche (incl. risicoanalyse) waarvan sprake in het contract kan je hier terugvinden. Deze werkpostfiche moet ondertekend worden door jezelf en je stagementor en als bijlage aan de overeenkomst toegevoegd worden.

Ter informatie:
De voor de onderzoeker belangrijkste artikelen uit het arbeidsreglement zijn ter inzage hier beschikbaar.


Stap 5
: Doorloop de verplichte e-learning Veilig en discreet omgaan met informatie. Na het doorlopen van de e-learning wordt je doorverwezen naar een website waar je je gegevens kunt invullen om vervolgens een bevestigingsmail te ontvangen. Mail deze bevestigingsmail naar stage@jessazh.be


Stap 6
: Maak een afspraak met de personeelsdienst om jouw badge en andere documenten op te halen op jouw startdag. Je kan hen bereiken via stage@jessazh.be of via 011/33.52.17. De personeelsdienst is geopend van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u.

Vragen?

Wanneer je nog praktische vragen hebt omtrent je aanmelding, twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met stage@jessazh.be of 011 33 52 17

Heb je echter nog vragen omtrent het praktische of inhoudelijke verloop van jouw bachelor- of masterproef neem dan even contact op met Jessa & Wetenschap – jessaenwetenschap@jessazh.be.